понеділок, 23 квітня 2018 р.

МПЦ втратила свою канонічність у 1448 році - історичний факт

РПЦ - некоректна назва, правильно буде МПЦ - московитська православна церква, саме так, тільки сумніви беруть, в якому саме місці вона православна??? (Читайте книгу В.Білінського "Країна Моксель")

Уривок з книги:

«Митрополит Іона став першим неканонічно обраним владикою Московської православної церкви, через що і став служити не Богові і людям, а ханові Махмутеку і його протеже - московському князеві, ставши «головною зброєю для приборкання інших князів». Одночасно він порушив церковні присяги попереднього московського Митрополита Ісидора, який брав участь у Флорентійському соборі й підписав від імені Московії знамениту унію.

У 1441 році, за велінням хана Мухаммеда, Ісидора було вигнано з митрополії, а за вказівкою хана Махмутека в 1448 році, наприкінці «Шем’якиного заколоту», на митрополію посаджено Іону.

Щоб не залишалося ні найменшого сумніву, що Іона зайняв митрополичу кафедру за повелінням Великого хана Чингісида, послухайте професора В. В. Григор’єва:

"Коли ж завівся у ханів цей звичай затверджувати митрополитів у їхньому сані?… Можна… вважати, що право затверджувати митрополитів привласнено було собі ханами разом із правом повного панування над Росією (Московією, Григор'єв був класичний шовініст і також іменував Московію Росією), тобто за Батия"» 

МПЦ втратила свою канонічність у 1448 році - історичний факт, після того, як митрополитом був посаджений Іона, за  вказівкою золотоординського хана Махмутека, без висвячення у Константинополі, слів з пісні не викинеш (читайте вищезгадану книгу), значить треба просто замовчувати, що московити й роблять протягом столітть. Знищують всі писемні свідотства, літописи, архіви тощо, котрі є незаперечними доказами їх фальшивого існування у самій базовій, державній основі, як цілісної країни, так званої "російської федерації". Фальсифікують всю історію свого існування, нав'язуючи всьому світові своє, придумане хворою московитською фантазією, бачення історії, ніби вони є, так званий "третій Рим", тут саме час починати істерично реготати від того когнітивного дисонансу, що викликає подібна альтернативна московитська реальність.

То ж читайте книгу Володимира Білінського "Країна Моксель", яка розвінчує і спростовує все, що московити вкрали, сфальсифікували, набрехали протягом столітть свого фальшивого існування у якості, так званих "росіян" (тут знову можна реготати).

Даю посилання на цю книгу у форматі MP3, можна слухати на будь-якому присторії. Це треба прочитати кожному українцеві, щоб усвідомити себе УКРАЇНЦЕМ. Хто себе таким не вважає, ця книга не для вас, ви вже безнадійно трансформовані ватною біомасою у своє подобіє.

Там покаже помилку, але тисніть далі скачати і потім ще раз треба підтвердити, це від того, що архів великий, на 1.4Гб, далі вже піде нормальне скачування

Немає коментарів:

Дописати коментар