вівторок, 17 квітня 2018 р.

Два щури з одного кубла - баба йуля + апаблок = ♥

Ранкове засідання Верховної Ради. На трибуні Ю.Тимошенко. Риторика Першого каналу Московії: у країні хаос, кругом розруха, атомні станції небезпечні і ось-ось вибухнуть. Вона навіть не приховує, що цитує методички кремля. Московити зараз просувають два меседжі в інформпросторі Заходу: Україна "фейл стейт", АЕС можуть повторити долю ЧАЕС. Все це на тлі прискореної диверсифікації нашої атомної енергетики від російських складових.

За бабой Йулей виходить Вілкул, із чиїм батьком Батьківщина-Родіна у Кривому Розі створили міцну коаліцію. Риторика і посили - тимошенківські, тільки іншою мовою.
 Ширка Опаблока (ПР) і БЮТ в дії. Обидва угруповання не критикують одна одну, але виступають проти України єдиним фронтом. І цей союз промосковської ширки діє не тільки на рівні парламенту, але і у всіх регіонах, де обидві партійки становлять більшість. Втім, і в меншості ці щури діють спільно. Подільники ж.

Але велика рогата худоба мураєв всіх переплюнуло. Про його "полум'яну промову" на московії написали раніше, ніж воно виступило! Дивіться тут на "московитський шедевр"

Немає коментарів:

Дописати коментар