пʼятницю, 13 квітня 2018 р.

"Люди добрі дайте води напитися, бо так жерти хочеться, що аж переночувати немає де..."

Мій дід чудом вижив, в одній з подібних "атак", бо був поранений і втратив свідомість, а коли прийшов до тями, то вилазив з тієї купи мертвих тіл сам


Дід мені розповідав, коли ще живий був, як Жуков разом з рештою генералів відправляли українців в атаку на крупнокаліберні німецькі кулемети, а коли українці просили дати хоч якусь зброю, хоча б якісь берданки з першої світової, то їм казали "в бою собі добудете". Так і йшли в атаку рядами і косили їх кулемети, як коса траву. Мій дід чудом вижив, в одній з подібних "атак", бо був поранений і втратив свідомість, а коли прийшов до тями, то вилазив з тієї купи мертвих тіл сам, потім потрапив у полон. Коли гнали колону полонених, втік, попав до партизанів, до Ковпака. 
В цій війні мій дід залишився без 4 пальців на лівій руці, один
великий палець лишився, осколком збрило решту. Після війни його посадили (ГУЛАГ), як зрадника, за те що в полон тоді потрапив. Відсидів 8 років, поки Сталін не здох. У 1953р. реабілітували, але 8 років життя втратив, тому йдіть ви куди подалі зі своєю "вєлікай атєчєствєнной", "дєдиваєвалі" тощо.
Ви забули про спільний радянсько-нацистський парад у Бресті 22 вересня 1939 року??? Ну то я вам нагадую шановні "дєдиваєвалі".
І про спільні шманси-обжиманси між більшовиками і фашистами, поки Гітлер зі Сталіним вщент не розсварилися. Тоді й почалася ваша, так звана "вєлікая атєчєствєнная", котру Гітлер просто раніше встиг почати, бо Сталін сам готувався напасти першим, та не встиг... А розплачувалися люди, своїми власними життями... і найбільше саме українці, котрих навмисне знищували, за всі ті ігрища двох виродків роду людського - Сталіна і Гітлера

Українців знищували таким чином якомога більше, посилаючи на самі небезпечні ділянки фронту і часто саме так, без зброї. Більшовицькому режиму було вигідно, під прикриттям війни, знищувати саме українців, як особо небезпечний елемент, що погано піддається асиміляції. Як і в 1933р. голодомором знищили понад 5 000 000 українців, найбільше на Донбасі, а туди потягами завозили московитів з московії. Саме нащадки тих ватників тепер такі розумні, як ця стара карга (нижче на відео) - за півсотні років, що живе в Україні ця... навіть і не напружувалася, щоб вивчити мову країни де живе "азачєммєняітакпанімают", дістали ви вже, шуруйте на свою історичну "родіну-уродіну", як співається в пісні ДДТ - країна моксель і там права качайте, а то залізли в чужу хату і виходить так "люди добрі дайте води напитися, бо так жерти хочеться, що переночувати немає де", це про вас чужинців на землі Донбасу - зібрали валізки і з копнячком під ср..у, весело маршируєте під "Марш славянкі" "ДАМОЙ"!!!

 

Немає коментарів:

Дописати коментар